14 februarie 2018

Suifan - remediul puternic impotriva ejacularii precoce!

Soluția Suifan a companiei Kwang Tze, cunoscută și sub denumirea de China Brush, a fost dezvoltată pentru a ajuta bărbații să-și îmbunătățească viața sexuală si a pune stop ejacularii precoce. Incapacitatea unui bărbat de a-și menține erecția suficient de mult timp pentru a permite partenerei să se simtă satisfacuta in timpul actului sexual poate cauza probleme sau poate distruge relația.
Remediul impotriva ejacularii precoce
Dr. Lai Sui Fan (Yuk She) este autorul soluției Kwang Tze Suifan, ce a fost folosită in urma cu cateva sute de ani în cultura asiatică pentru a promova o activitate sexuală sănătoasă. În lumea occidentală, soluția Kwang Tze a lui Suifan este mai bine cunoscută sub numele de China Brush. Această pensulă este un antidot pentru bărbații care suferă de ejaculare prematură.
Ejacularea prematură
Ejacularea prematură este o problemă sexuală obișnuită pentru bărbați. Ejacularea prematură reprezintă evacuarea prea rapida a materialului seminal imediat după penetrare.
China Brush
China Brush - Suifan este un remediu puternic, formulat cu plante erbacee și plante chinezești pentru a preveni ejacularea prematură. Pensulă Chinezeasca (China Brush) este cunoscută in randul barbatilor pentru faptul ca ofera control asupra erecției, permițându-le să participe la actul sexual pentru o perioadă mai lungă de timp.
Cum se utilizează China Brush - Suifan?
China Brush poarta acest nume pentru că are o pensulă mică de bumbac atasata de capat, în interiorul sticlei. Pentru a aplica, scoateti pensula prinsa de capac si treceti in strat subtire de-a lungul capului penisului cu 30 minute pana la două ore înaintea actului sexual. Acest lucru scade sensibilitatea pentru a permite excitația mai lentă, permițând o activitate sexuală mai lungă.
Ingrediente
Ingredientele din Suifan - China Brush includ apă, Cotex Cinnamomi , Flos Caryophylli , Rhizoma Atractylodis , Pericarpium Zanthoxyli, Rice Wine si Rhizma Alpiniae Officinarum . Acest produs este destinat numai utilizării externe. 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu