26 ianuarie 2018

De unde cumparam miere de Manuka

M-am decis sa folosesc o miere de Manuka cu un factor UMF mare (cu cat factorul este mai mare cu atat mierea are un efect vindecator mai pronuntat). Dupa o utilizare indelungata de sase luni, exudatul nazal a iesit in sfarsit “negativ” insa bacteria a ramas prezenta in organism, facand ravagii la cea mai mica viroza contactata. 

Imunitatea este scazuta? Se gasesc multe informatii despre mierea de Manuka la o simpla cautare pe Google. Dar, ceea ce vreau eu sa va spun (din experienta proprie) este magazinul de unde putem cumpara acest produs ce are intr-adevar puteri miraculoase (chiar daca risc sa semene a reclama). M-am informat o perioada, am tot cautat pe net, ca atunci cand esti nedumerit asupra unui lucru, si m-am decis sa incerc mierea de Manuka, pentru copilul meu, care s-a ales cu un stafilococ Auriu Rezistent la Meticilin.

Cu siguranta cei ce au trecut prin asa ceva stiu despre ce vorbesc. Stafilococul Auriu va poate pune viata in pericol mai ales daca este luat din spital si unde mai pui ca este si foarte rezistent la medicatie. Cu toate ca are beneficii nenumarate, mierea de Manuka nu este recomandata sa fie administrata persoanelor alergice la miere sau copiilor cu varsta de sub un an.


Cazul meu a fost unul fericit, deoarece am gasit cu greu un magazin de incredere de unde sa comand. Sunt doar cateva magazine ce comercializeaza aceeasta miere de Manuka si nu toate prezinta incredere. Eu am folosit miere de Manuka, K Factor 22 de la Wedderspoon la 250 grame la un pret foarte bun. M-a bucurat ca avea factorul UMF foarte mare, adica un potential activ, lucru foarte important in combaterea Stafilococului Auriu.

Daca vreti sa va asigurati ca produsul comandat de original, obligatoriu tara de provenienta trebuie sa fie Noua Zeelanda sau Australia (doar acolo cresc arborii de Manuka).

Producatorii de la care va sfatuiesc sa cumparati sunt: Manuka Health. De asemenea, recomand Comvita este foarte scumpa si o fasiti aici: miere manuka. Popularitatea acestui produs este in crestere si ma bucurca am descoperit-o

Miere de manuka la cel mai mic pret o gasiti online si la plafa,
Puteti ajuta si alte persoane distribuind articolul!
See YuO!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu